Walne Zebranie Członków 23.09.2020

Szanowni Członkowie GTG “Silius Radicum”

W imieniu Zarządu naszego stowarzyszenia zapraszam do wzięcia udziału w dorocznym Walnym Zebraniu Członków, którego celem jest zatwierdzenie sprawozdania finansowego stowarzyszenia oraz podsumowanie kolejnego roku działalności, jak również omówienie planów na przyszłość.

Ze względu na brak możliwości organizacji spotkania w skansenie chorzowskim, jesteśmy zmuszeni zorganizować spotkanie w formie online przy użyciu komunikatora Zoom. Będzie można połączyć się poprzez przeglądarkę internetową, komunikator Zoom nie wymaga instalacji.

Walne Zebranie odbędzie się 23 września 2020 r. o godz. 18 (w przypadku braku kworum, drugi termin walnego zostaje wyznaczony na godzinę 18.15 tego samego dnia). Prosimy o mailowe potwierdzenie swojej obecności na maila siliusradicum@wp.pl do dnia 18 września 2020 r. Zainteresowane osoby otrzymają linka do uruchomienia Zoom.

Serdecznie zapraszam
Mirosław Mitrenga

Szanowni Członkowie GTG “Silius Radicum”

Serdecznie zapraszam